Quantcast

František Borovský novým programovým ředitelem TV Barrandov

| redakce | tisk

Novým programovým ředitelem Televize Barrandov se stal František Borovský. Příchodem zkušeného manažera v oblasti televizního byznysu dochází k dovršení změn v managementu TV Barrandov, jež s sebou přinesl vznik nových stanic pod značkou Barrandov, tj. filmový kanál Kino Barrandov, kombinovaný dokumentární a dětský kanál Barrandov Plus a hudební stanice Barrandov Muzika.

Funkci programového ředitele Barrandova zastává František Borovský od 1. dubna 2015. „Skutečnost, že se nám podařilo získat tak výraznou osobnost televizní branže, nás naplňuje hrdostí a vědomím, že do našeho týmu vnese kýžené zkušenosti, nový pohled a svěží vlnu kreativního myšlení, Věříme, že v TV Barrandov naváže na úspěšné vedení komerčních televizních stanic na Slovensku,“ okomentovala významnou posilu manažerského týmu Televize Barrandov její generální ředitelka, Ing. Marcela Hrdá.

Mezi první úkoly Františka Borovského bude patřit upevnění programové strategie Televize Barrandov, Kino Barrandov a Barrandov Plus a vývoj nové původní seriálové tvorby hlavní barrandovské stanice. „Vstup do Televize Barrandov vnímám jako začátek mé nové profesní etapy na straně jedné a jako pokračování důvěrného a mně blízkého na straně druhé,“ říká k novému působišti František Borovský.

Tým divize programu skupiny Barrandov se současně rozšiřuje o pozici ředitele akvizice, jímž byl jmenován Lukáš Soukup, který vedle řízení oblasti akvizic odpovídá také za obsahovou část vztahu se strategickým partnerem TV Barrandov, společností SPI International. Lukáš Soukup je rovněž ředitelem společností Media View, která obchoduje s akvizičním obsahem.

Vzhledem k rozšíření vysílání skupiny Barrandov se výrazně zvýšil význam skladby programu, a proto někdejší programová ředitelka TV Barrandov Markéta Daems přechází na pozici ředitelky skladby programu skupiny Barrandov. „Markéta Daems je profesionál ve svém oboru a jsem ráda, že přijala novou výzvu v programovém plánování skupiny Barrandov,“ sdělila generální ředitelka TV Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

zdroj: Barrandov





Reklama




Vybrané články