Quantcast

Cartoon Network HD začne vysílat v Polsku

| redakce | tiskobrázek k článku: Cartoon Network HD začne vysílat v Polsku

Turner Broadcasting System (TBS), patřící do skupiny Time Warner, uvede na polský televizní trh program Cartoon Network ve vysokém rozlišení. Informoval o tom v rozhovoru s polským listem Dziennik Gazeta Prawna Hannes Heyelmann, zástupce TBS pro střední a východní Evropu.

Začátkem tohoto roku spustila společnost TBS v Polsku i kampaň na stanici Boomerang HD. Barbara Izowska-Jędrych, regionální marketing a PR manager v Turner Broadcasting System Poland, zodpovědná za Polsko, Českou republiku, Slovensko a Maďarsko, informovala tehdy, že logo kanálu Boomerang HD se objevilo v reklamě omylem. Na otázku, zda budou další stanice provozovatele v HD rozlišení (Cartoon Network HD a TCM HD) nebo jiné nové stanice, dodala, že provozovatel celou dobu analyzuje a plánuje rozvíjet svoji nabídku v Polsku ale neposkytla žádné podrobnosti.

Cartoon Network působí v Polsku od roku 1998. Stanice je dostupná v paketech Cyfrowy Polsat, nc+ a Orange TV a také ve většině kabelových a IPTV sítí.

Vedle Cartoon Network HD plánuje provozovatel během podzimu provést rebrand TCM na TNT HD. K této změně dojde během října.

Turner Broadcasting System patří do skupiny Time Warner, která na polském trhu provozuje kanály jako Cartoon Network, Boomerang, HBO (HBO HD), HBO2 (HBO2 HD), HBO Comedy (HBO Comedy HD), Cinemax (Cinemax HD), Cinemax 2 (Cinemax 2 HD) a TCM (plánovaná změna na TNT HD). Vedle těchto stanic je v Polsku nabízen i zpravodajský kanál CNN International.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články