Quantcast

CETIN přináší novou VO nabídku pro multimediální a TV služby

| redakce | tisk

Společnost Česká telekomunikační infrastruktura a.s. (zkráceně CETIN) představila novou velkoobchodní službu s názvem Televizní přípojka Basic. S využitím této služby budou moci telekomunikační operátoři nabízet svým zákazníkům startovací televizi nebo videotéku (video on demand) za výhodnou cenu. Služba je v současné chvíli dostupná pro 69 % domácností.

Nová služba je určena pro všechny telekomunikační operátory a poskytovatele obsahu na území ČR. Spadá do kategorie RAO, tedy Referenční nabídky přístupu k veřejné pevné komunikační síti. Prostřednictvím metalické a optické přístupové sítě CETIN tak může telekomunikační operátor nebo poskytovatel obsahu nabízet služby svým zákazníkům, aniž by byl vlastníkem přístupové infrastruktury.

Novou službou chceme podpořit nárůst počtu využívaných linek. V tuto chvíli jsme vyhodnotili, že IPTV je technologií, která pro to má nejlepší předpoklady. Nabízí zajímavý obsah a pokrokové funkcionality. Jedná se dostupný produkt pro nejširší veřejnost, která dosud neparticipuje na znalostní ekonomice. Otevíráme tím i potenciál pro velké, střední, ale i malé telekomunikační operátory a nově také pro poskytovatele obsahu, kteří díky našemu produktu mohou začít poskytovat služby pro své zákazníky,“ říká Petr Mádle, obchodní ředitel společnosti CETIN.

zdroj: Cetin





Reklama




Vybrané články