Quantcast

Hybridní ÓČKO spustilo aplikaci Komerční banky

| redakce | tisk

Hudební stanice ÓČKO dnešním dnem úspěšně spustila ve svém hybridním vysílání aplikaci Komerční banky. Jedná se o první ryze komerční využití hybridního vysílání v České Republice. ÓČKO chystá další využití.

Hybridní aplikace podporuje studentské konto G2 od Komerčky. Produktová microsite s podtitulem „Letos naposled“ obsahuje videa, zábavné hlášky a komunikuje výhody konta. Aplikace také nabízí zpětnou vazbu, kdy divák vloží své telefonní číslo a následně bude osloven operátorem.

Hybridní ÓČKO spustilo aplikaci Komerční banky
▲ Hybridní ÓČKO spustilo aplikaci Komerční banky

Je to pro nás zásadní milník. Kdy na ryze technologické platformě vypouštíme první kampaň v České Republice. Není to pouze o uvedení platformy samotné, ale i zboření mýtu tvrdící, že je televize pasivní médium,“ říká technický ředitel ÓČKA Lukáš Hnilička.

Hybridní ÓČKO spustilo aplikaci Komerční banky
▲ Hybridní ÓČKO spustilo aplikaci Komerční banky

Hudební stanice ÓČKO je dlouhodobým inovátorem a propagátorem hybridního vysílání. V nastoleném trendu hodlá pokračovat. „Jsem přesvědčen, že toto je pouze začátek. Po dvouleté spolupráci s ČRa se nám podařilo ujít velký kus cesty. Věřím, že spojení velkého technologického hráče a hudební TV pro mladé, přinese nový rozměr konzumace televize jako média,“ dodává Hnilička.

ÓČKO zařadilo hybridní vysílání do obchodní nabídky. „ÓČKO je při zavádění nových technologií tradičně na špici televizního trhu. Je to přirozené, naši diváci se s novými technologiemi a platformami dokážou sžít velmi rychle. ÓČKO tak v nich dokáže být stejně silné jako velké televizní stanice. A proč takovou sílu nenabídnout inzerentům?“ popisuje Štěpán Wolde, generální ředitel ÓČKA.

Mimo již zmíněnou aplikaci G2, hybridní vysílání ÓČKA obsahuje také živý stream třetího kanálu ÓČKO Expres, obchod s hudbou a seznamovací chat ÓČKO Flirt.

Hudební stanice ÓČKO, ÓČKO GOLD a ÓČKO EXPRES jsou součástí multimediální skupiny MAFRA.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články