Quantcast

UPC uvádza 500 Megabitový internet

| redakce | tiskobrázek k článku: UPC uvádza 500 Megabitový internet

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, uviedla v týchto dňoch veľkú jesennú kampaň, v rámci ktorej predstavila novú službu optického internetu s rýchlosťou až do 500 Mbit/s.

Súčasťou ponuky sú aj balíčky služieb už od 18,80 Eur mesačne, ktoré umožňujú užívateľom vytvoriť si balíček presne podľa ich potrieb a požiadaviek. S novou ponukou si užívatelia teraz užijú ešte viac zábavy bez limitov aj vďaka trom skvelým bonusom: internetovému WiFi routeru, televíznemu HD set-top boxu a online televíznej službe Horizon Go.

Spoločnosť UPC touto kampaňou, ktorá ponúka celý rad atraktívnych služieb za skvelé ceny, pokračuje v napĺňaní svojej vízie sprístupňovať televízne, internetové a telefónne služby jednoducho pre všetkých. Uvedením internetu s rýchlosťou 500 Mb/s zároveň potvrdzujeme technologickú vyspelosť našej optickej siete, vďaka ktorej sa internet so značkou UPC stal synonymom pre superrýchly, dátovo neobmedzený a spoľahlivý internet za výhodnú cenu,“ povedal generálny riaditeľ UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Viac sily, viac zábavy - s najrýchlejším 500 Megabitovým internetom od UPC: Súčasťou jesennej ponuky je aj optický, dátovo nelimitovaný internet pre domácnosti s rýchlosťou prenosu dát až do 500 Mbit/s. Zábavu na internete si s ním užívatelia môžu vychutnať rýchlo, pohodlne a naplno. Videá, hudba, online hry, informácie - všetko je teraz dostupné prakticky okamžite vďaka prvotriednej sieti UPC.

Najrýchlejšia služba UPC Fiber Power 500 otvára úplne nový svet internetu. A vďaka WiFi routeru, ktorý získa ako bonus v cene služby, si teraz výhody optického internetu môže zákazník užívať bez limitov kdekoľvek v domácnosti.

Balíčky služieb už od 18,80 Eur: Jesenná kampaň UPC ponúka aj balíčky služieb, s ktorými si užívatelia môžu vychutnávať internetové, TV a telefónne služby za ešte výhodnejších podmienok. Teraz si môžu balíčky navyše vyskladať presne podľa svojich predstáv. Napríklad, balíček so stabilným optickým internet s WiFi routerom a tými najobľúbenejšími TV stanicami, sú teraz dostupné len za 18,80 Eur mesačne. Ak si zákazník k tomu praje aj telefónnu službu, pri vybraných balíčkoch priplatí iba symbolické 1 Euro. A naopak, ak o telefón nemá záujem, 1 Euro si môže z ceny triple play balíčka odpočítať. S novou ponukou si užívateľ môže vyskladať presné ten balíček, ktorý najviac vyhovuje jeho predstavám komunikácie a zábavy.

Až 3 skvelé bonusy vrátane online televízie Horizon Go, WiFI routra a HD staníc: K vybraným balíčkom služieb môže zákazník teraz získať navyše až 3 bonusy. Internetový WiFi router, televízny HD set top box, s ktorým môže v najvyššej kvalite sledovať takmer 160 staníc všetkých žánrov, vrátane 26 v HD kvalite, a službu online televízie Horizon Go, s ktorou môže svoje obľúbené stanice prostredníctvom internetového pripojenia sledovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články