Quantcast

Zájem o Novou Digi TV CZ trhá rekordy, tvrdí operátor

| redakce | tisk

Již 1.10.2015 spustí nový vlastník české satelitní placené televize Digi TV, společnost Lama Energy Group, vylepšenou podobu své platformy s názvem Nová Digi TV CZ. Ta divákům přinese vedle širší programové nabídky také lepší kvalitu obrazu a další novinky.

"Zákazníci DIGI TV, kteří chtějí přejít na novou technologickou platformu s lepšími službami, zahltili svým zájmem call centrum společnosti, které nyní pracuje i přes víkend v prodloužených směnách a postupně kontaktuje ty, kteří se nedovolají," uvedl dnes operátor české Digi TV. "Reagují tak na zprávu, že od října 2015 bude spuštěna Nová DIGI TV s výrazně lepší technickou kvalitou, novými CA Moduly a set-top boxy a neustále rozšiřovanou programovou nabídkou," dodává.

Iveta Šlapalová, manažerka zákaznického centra Digi TV CZ, k tomu uvádí: "Většina těch, kteří nám volají, se zajímá o volné termíny pro migraci na novou službu a chtějí přejít v nejbližším možném čase. Zákazníkům se líbí především možnosti nových kanálů a balíčků, které s Novou DIGI mají, a v neposlední řadě vítají lepší kvalitu vysílání".

V základní nabídce Nové Digi TV CZ zůstává exkluzivní sportovní kanál Digi Sport v klasickém SD rozlišení. HD verze bude v Nové Digi TV za příplatek.

Základní balíček Nové Digi TV CZ bude stát 299,-Kč měsíčně (500,-Kč) s nabídkou 73 programů, z toho bude 11 v HD rozlišení. Extra balíček bude za příplatek 199,-Kč měsíčně (400,-Kč) a bude obsahovat 25 stanic, z toho 4 v HD rozlišení. Prémiový balíček HBO bude za příplatek 199,-Kč měsíčně (400,-Kč). V nabídce budou 3 programy, z toho jeden v HD rozlišení (HBO HD). Kompletní nabídka operátora se jmenuje Maxi a zákazník ji pořídí za 699,-Kč měsíčně (1400 Kč). V nabídce je 102 programů, z toho je 16 v HD rozlišení. Tyto ceny platí při uzavření smlouvy na 2 roky. V závorce jsou ceny se smlouvou na dobu neurčitou.

K ceně za balíček je nutné přičíst cenu za pronájem zařízení 49,-Kč měsíčně (první, druhý přijímač, modul) v případě smlouvy na 2 roky (poplatek neplatí zákazníci, kteří si objednají Extra, HBO nebo Maxi balíček). Se smlouvou na dobu neurčitou je cena za pronájem stanovena na částku 150,-Kč měsíčně.





Reklama




Vybrané články