Quantcast

V Rusku startuje bezplatný kanál Match TV

| redakce | tiskobrázek k článku: V Rusku startuje bezplatný kanál Match TV

Již tuto neděli 1. listopadu 2015 začne na ruském televizním trhu působit nový bezplatný sportovní kanál s názvem Match TV. Stanice nahradí stávající program Rossija 2, který zároveň ukončí svoji činnost.

Match TV bude federálním bezplatným sportovním kanálem. Stanice drží vysílací práva k hlavním sportovním událostem a zápasům. Diváci se mohou těšit na přenosy z ruské fotbalové a basketbalové ligy. Match TV bude vysílat přenosy závodů Formule 1, americký fotbal, ragby, box a řadu dalších. Ve vysílání stanice nebudou chybět ani sportovní zprávy, talk show, reality show, dokumentární filmy a televizní seriály o sportu a životě atletů.

Změnu ve své programové nabídce již ohlásili všichni operátoři satelitních DTH platforem v Rusku (NTV Plus, Trikolor TV, Kontinent TV a Telekarta). Placená televize NTV Plus bude stanici Match TV poskytovat pro diváky v západní části Ruska ze satelitních systémů Eutelsat 36A a Eutelsat 36B (36°E) - na 24. pozici bude program v MPEG-4/SD. Na 134. předvolbě najdou stanici na starších set top boxech s podporou staršího formátu MPEG-2.

zdroj: Match TV





Reklama




Vybrané články