Quantcast

Skylink: Další ochutnávka programu AMC Channel

| redakce | tisk

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, přichází s dalším volnýmm vysíláním filmové stanice AMC Channel. Stanice bude od 13.11. do 20.11.2015 dostupná na všech aktivních kartách Skylink bez ohledu na to, zda je na kartě aktivní balíček s tímto programem.

Program AMC je jednou z nejpopulárnějších a nejoceňovanějších televizních značek nabízejících filmy a seriály vlastní produkce, ale i ceněné filmy z celosvětově uznávaných filmových knihoven. Program je standardně dostupný zákazníkům Skylinku s předplacenými balíčky Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.

V období od pátku 13. 11. 2015 od 9:00 do pátku 20. 11. 2015 do 9:00 budou moci tento program v rámci VOLNÉHO VYSÍLÁNÍ sledovat i všichni ostatní zákazníci satelitní televize Skylink (zákazníci s předplaceným Servisním poplatkem, balíčkem Mini nebo s prémiovými balíčky HBO Standard, HBO MaxPack, Mixbox, CS Film + CS Mini, Film Europe + CS TV, Exxtra, Man-X).

Nenechte si v rámci volného vysílání ujít celosvětovou premiéru seriálu Into the Badlands, který stanice AMC vysílá od 16. listopadu 2015 každé pondělí od 22:00 hodin.

Into the Badlands je seriál o bojovém umění, který boří hranice svého filmového žánru, inspirovaný klasickým čínským příběhem „Putování na západ“. Děj seriálu se odehrává v zemi ovládané feudálními barony, kde se velký bojovník a mladý chlapec společně vydávají na cestu napříč nebezpečnou zemí, aby nalezli osvícení.





Reklama




Vybrané články