Quantcast

24cz: Ladislav Jakl v pořadu ?Hradní glosy? 18.7.2005

| redakce | tisk

V pondělí 18.7.2005 ve 20.00 hodin vysílá parlamentní televize 24cz pravidelný exklusivní pořad ?Hradní glosy?, v němž bude tajemník prezidenta republiky Ladislav Jakl s moderátorem Antonínem Zelenkou hovořit mimo jiné o svém postoji k záměru premiéra Jiřího Paroubka odškodnit sudetoněmecké antifašisty, vyjádří se k teroristickým útokům v Londýně a k následným bezpečnostním opatřením na Pražském hradě.

Ve druhé části pořadu zodpovídá Ladislav Jakl dotazy diváků, které byly zaslány do redakce 24cz na emailovou adresu hrad@24cz-tv.cz . Nejčastější otázky se týkaly především návrhu poslanců na udělení Vyznamenání za zásluhy Karlu Gottovi, platů ústavních činitelů nebo postoje prezidenta ke kauze výroků Marie Benešové o údajně uplacené reportáži a k jejímu setrvání ve funkci.

Půlhodinový pořad "Hradní glosy" se vysílá jednou za 14 dní, vždy v pondělí v premiéře ve 20.00 hodin a následně v repríze ve 23.00 hodin.

Televizi 24cz můžete sledovat přes satelitní družici SES-ASTRA, v kabelových sítích UPC, Karneval a dalších a zároveň jako internetové vysílání na www.24cz-tv.cz.

Kateřina Zittová
vedoucí kanceláře
24CZ





Reklama




Vybrané články