Quantcast

Co nabídnou nové ruské sportovní kanály Match?

| redakce | tisk

Na ruském trhu začnou již brzy působit nové sportovní kanály pod značnou Match. Od 1.2.2016 budou všechny stanice součástí nabídky pay-tv platformy NTV Plus, která vysílá pro západní část Ruské federace z pozice 36°E

Match Naš Sport (SD) - přinese nejlépe hodnocené turnaje: VTB United League, šampionát ve volejbalu, Mistrovství Ruska v házené, šampionát Ruska v plavání, atletice, gymnastice, mistrovství a pohár Ruska v běhu na lyžích a biatlonu a další.

Match Arena (SD, HD) - 24 hodiny denně o sportu pro sofistikované publikum. Olympijské hry, mistrovství světa a mistrovství Evropy v atletice, biatlonu, běh na lyžích, krasobruslení, vodní sporty a jiné.

Match Igra (SD, HD) - Evropské klubové soutěže v basketbalu, volejbalu, házené, tenisu a dalších sportů.

Match Futbol 1 (SD, HD) - kanál se specializuje na vysílání zápasů anglické Premier League, stejně tak na Mistrovství Evropy ve fotbale, UEFA Champions League (Ligy mistrů), Evropské ligy UEFA, FA Cup a další.

Match Futbol 2 (SD, HD) - stanice vysílá zápasy šampionátu Itálie, Španělska a také Ligu mistrů UEFA, Ligu Šampionů UEFA, Evropskou Ligu UEFA.

Match Futbol 3 (SD, HD) - je určen k přímým přenosům fotbalových zápasů italské Serie A, německé fotbalové Bundesligy a francouzské Ligy 1.

Match Boec (SD) - zaměří se na profesionální a amatérské umění boxu, smíšených bojových umění, kickboxu, juda, wrestlingu, samba a dalších. Stanice přinese maximální počet přímých přenosů z nejpozoruhodnějších událostí ve světě bojových umění s účastí ruských a zahraničních sportovců.

Naš Futbol (SD, HD) - kanál ruského fotbalu. Stanice vedle přenosů nabízí rozhovory s trenéry a hráči, podrobné statistiky a řadu dalších informací.

Telekanal KHL (SD, HD) - stanice vysílá přenosy zápasů KHL, Youth Hockey League a dalších.

Konnyj mir (SD, HD) - historii a moderní život koňských závod, ruský jezdecký sport, běh apod.





Reklama




Vybrané články