Quantcast

Fandíme! na Galaxii Sport

| redakce | tisk

Galaxie sport má pro příznivce fotbalu připravenu další horkou novinku. Tentokrát uspokojí ty diváky, kteří už dlouho volají po pořadu, který by mapoval dění na domácí scéně, a to nejen zpravodajskou, ale i publicistickou a diskusní formou.

Od 1. srpna 2005 bude Galaxie sport ve spolupráci se společností STES vysílat fotbalový magazín věnovaný Gambrinus lize. Magazín se bude jmenovat FANDÍME!, bude vysílán vždy v pondělí po odehraném kole Gambrinus ligy v čase 20.00 - 21.00 hodin.

FANDÍME! bude v přímém přenosu z pražského studia uvádět moderátor Jakub Otava, pravidelně společně se zástupcem jednoho z účastníků Gambrinus ligy a dalším hostem z řady bývalých hráčů a trenérů. Součástí magazínu budou reportáže ze všech osmi zápasů ligového kola, informace o klubu, jehož zástupce bude hostem ve studiu a informační sumář.

První "předligové" FANDÍME! bude vysíláno v pondělí 1. srpna 2005 od 20.00 hodin a bude věnováno klubu FC SIAD Most. Hosty Jakuba Otavy budou hráč Mostu Horst Siegl a asistent reprezentačního trenéra Miroslav Beránek.

zdroj: PR, Galaxie sport, s.r.o. CZE





Reklama




Vybrané články