Quantcast

Prima v neděli uvede krimi seriál V.I.P. vraždy

| redakce | tisk

Televize Prima uvede v neděli 7. 2. ve 20.15 hodin nový patnáctidílný detektivní seriál V.I.P. vraždy ve kterém hrají hlavní role Soňa Norisová a Patrik Děrgel. Seriál je určen pro všechny diváky, kteří mají rádi detektivky, napětí, a zároveň lehkou nadsázku.

Patnáct detektivních případů zavádí nesourodou dvojici hlavních hrdinů - vyšetřovatele z oddělení vražd a spisovatelku detektivních románů - pátrat do zdánlivě nablýskaného prostředí V.I.P. prominentů, ve kterém není nouze jak o oběti, tak o vrahy.

Úspěšná spisovatelka detektivek Klaudie Wolfová (Soňa Norisová) si u policie sbírá materiál na svou novou knihu. Na starost ji má mladý detektiv Tomáš Beran (Patrik Děrgel), kterému zvídavá, energická a sarkastická Klaudie leze dost na nervy, protože se ráda plete do vyšetřování v terénu a nabízí své bláznivé teorie a nezvyklá řešení z pohledu spisovatelky. Ačkoli se ti dva neustále dohadují, i přes své rozdílné názory a povahy se skvěle doplňují a společnými silami vždy rozluští hádanku, kdo spáchal vraždu.

Prima v neděli uvede krimi seriál V.I.P. vraždy
▲ Prima v neděli uvede krimi seriál V.I.P. vraždy

Čím je mi detektiv Beran podobný? Asi tím, že i já jsem dost velký cholerik a taky jsem hrál v minulosti hokej. Líbí se mi na něm, jak se umí zakousnout do práce. Že maká a nenechá se zviklat pochybnostmi od svého okolí. Když se já pro něco rozhodnu, chovám se podobně,“ řekl o své seriálové postavě Patrik Děrgel.

Hrát Viki mě hodně bavilo, i proto, že jsem pokaždé procházela dost zásadní proměnou. Chápu Viki, že si pomocí punkové vizáže vytvořila jakýsi ochranný štít, aby ji muži vnímali jen jako spolupracovníka. Líbí se mi, že seriál pracuje s humorem a nadsázkou a přeji mu, aby měl hodně diváků,“ řekla Jana Stryková o své seriálové postavě - forenzní analytičce Viki.

Prima v neděli uvede krimi seriál V.I.P. vraždy
▲ Prima v neděli uvede krimi seriál V.I.P. vraždy

Jitka Sedláčková hraje v seriálu maminku hlavního hrdiny - detektiva Berana. „Poprvé jsem viděla celý díl a jsem nadšená. V seriálu jsou nejen skvělé herecké výkony, dobře vymyšlené detektivní zápletky, ale i nadsázka, stejně jako lidský rozměr. A všeho je tak akorát. Seriál se mi jako celek moc líbí, včetně grafiky i hudby. Těším se, až uvidím i ostatní díly,“ řekla herečka.

Seriálu přejeme, aby se líbil a našel si co nejvíc diváků,“ řekla jedna z autorek - Jitka Bártů. „Zároveň je nám moc líto, že se jeho uvedení nedožil emeritní policejní rada pan Miloslav Dočekal, který s námi od začátku na seriálu spolupracoval,“ dodala její sestra, Kateřina Bártů.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články