Quantcast

Paramount Channel bezplatně v Itálii od 27. února

| redakce | tisk

Společnost Viacom International Media Networks (VIMN) oznámila spuštění svého zábavního programu Paramount Channel na italském trhu. Stanice zahájí vysílání 27.2.2016 a objeví se v DVB-T síti na pozici číslo 27.

Paramount Channel je filmový kanál, který je obvykle vysílaný v placených platformách. VIMN přinese do Itálie jeho bezplatnou podobu. Paramount Channel Italia se zřejmě v budoucnu objeví i v nabídce FTV platformy TivúSat na satelitním systému Eutelsat Hot Bird (13°E).

V Itálii došlo i k dalším programovým změnám.

Původní kanál MTV Itália po akvizici operátorem placené televize Sky Italia byl přejmenován na MTV8 se transformoval na zábavní kanál. Logo MTV8 s větším důrazem na číslici "8" naznačuje, že značku MTV hodlá provozovatel brzy opustit. Fanoušci kanálů MTV mohou v Itálii nadále sledovat hudební televize MTV Next, MTV Hits a MTV Rocks, které jsou součástí nabídky pay-tv Sky Italia.

Po deseti měsících provozu ukončila v lednu 2016 svoji činnost sportovní síť Gazzetta TV. Na pozici Gazzetta TV se nyní vysílá stanice Split TV, která vysílá sportovní pořady od společnosti Pitch Production International.

zdroj: Advanced television





Reklama




Vybrané články