Quantcast

TV Dajto a TV Doma opustí satelitní nabídku Plustelky

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Dajto a TV Doma opustí satelitní nabídku Plustelky

Kanály TV Doma a TV Dajto ze skupiny Markíza ukončí na konci tohoto měsíce svoji SD distribuci na satelitu Astra 3B. Změna se dotkne i zákazníků placené satelitní televize Plustelka.

Společnost Markíza - Slovakia, s.r.o. odvolala souhlas s retransmisí uvedených dvou programů v satelitní nabídce Plustelka s ohledem na plánované ukončení staré MPEG-2/SD distribuce stanic na 23,5°E.

Provozovatel platformy Plustelka upozornil, že programová nabídka jeho služby je závislá na rozhodnutí vysílatelů umožnit retransmisi svých programů. "Za vzniknutú situáciu sa naším zákazníkom ospravedlňujeme a ubezpečujeme ich, že sa aj naďalej budeme snažiť rozširovať ponuku programov na platforme Plustelky o atraktívny obsah. Rovnako by sme chceli zdôrazniť, že v balíčku Plustelky naďalej ostáva programová služba Markíza," uvedl Michal Šuran, marketingový manažer společnosti Towerhome a.s.

Zákazníci satelitní Plustelky mohou programy Dajto a Doma sledovat bezplatně prostřednictvím terestrického vysílání v rámci nabídky Voľná telka.





Reklama




Vybrané články