Quantcast

RR Media se spojí se SES Platform Services

| redakce | tisk

Společnost SES Platform Services GmbH (SES PS), plně vlastněná dceřiná společnost SES S.A., oznámila dohodu o spojení s firmou RR Media, předním poskytovatelem globálních digitálních mediálních služeb.

SES zaplatí 13.291 USD za akcii k získání 100% podílu ve společnosti RR Media. Odhadovaná hodnota podniku je 242 milionů USD a bude financována ze stávajících finančních zdrojů. Akvizice podléhá schválení regulačními úřady a očekává se, že bude dokončena ve druhém nebo třetím čtvrtletí letošního roku.

RR Media poskytuje škálovatelné, konvergované digitální mediální služby pro více než 1000 mediálních společností po celém světě. Každý den firma provozuje a dodává více než 24 tisíc hodin vysílacího obsahu, přes 4 tisíce hodin online videa VOD obsahu a přes 350 hodin prémiového sportu a živých událostí zahrnující hlavní globální sportovní akce jako je Super Bowl a mistrovství světa ve fotbale. RR Media poskytuje pokrytí pro více než 95% světové populace.

Služby společnosti RR Media pokrývající 4 hlavní oblasti: globální distribuci obsahu s optimalizovanou kombinací satelitu, optických sítí a internetu; content management a playout služby; dodávka prémiového sportovního obsahu, zpráv a živých událostí po celém světě; další rozšíření online video služby.

Po dokončení transakce bude RR Media SES PS nový, samostatný přední mediální poskytovatel služeb, který nabídne plnou kontinuitu a lepší služby pro své stávající zákazníky.





Reklama




Vybrané články