Quantcast

Eleven Sports Network plánuje v Polsku třetí kanál

| redakce | tiskobrázek k článku: Eleven Sports Network plánuje v Polsku třetí kanál

Generální ředitel Eleven Sports Network v rozhovoru pro sport.pl uvedl, že skupina má v úmyslu spustit třetí kanál. Díky tomu budou moci diváci sledovat ještě více přímých přenosů zápasů a jiných sportovních akcí.

Vedle toho chce skupina svoji činnost dále rozšiřovat a brzy chce změnit sídlo a má v plánu vysílat před a po zápasová studia a také během zápasů.

Eleven Sports Network vlastní práva na španělskou Liga BBVA, italskou Serie A TIM, francouzskou Ligue 1 a Coupe de la Ligue, anglické zápasy The Emirates FA Cup, Sky Bet Championship, Capital One Cup a Emirates Cup, skotskou Scottish Professional Football League, belgickou Jupiter Pro League a na řadu dalších přenosů.

Provozovatel Eleven Sports Network chce získat práva na další atraktivní sportovní obsah. Z důvodu probíhajících jednání zatím nemůže prozradit o jaká práva se nyní uchází.

Eleven Sports Network již působí v šesti zemích. Polsko je největším trhem pro skupinu.

Programy Eleven Sports Network jsou v Polsku dostupné divákům u vybraných kabelových operátorů a rovněž i v nabídce satelitní platformy nc+ (Eutelsat Hot Bird, 13°E).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články