Quantcast

T-Mobile TV - vlastní internetová tv od T-Mobile od 4. dubna

| redakce | tisk

Společnost T-Mobile Česká republika představila svoji internetovou televizi s názvem T-Mobile TV. Služba na bázi IPTV bude oficiálně spuštěna 4.4.2016 a zákazníkům přinese nabídku až 130 programů.

T-Mobile TV bude klientům nabízet tři nové televizní tarify v cenách 399,-Kč měsíčně (Základ), 499,-Kč měsíčně (Standard) a 899,-Kč měsíčně (Premium). Balíčky budou obsahovat 70, 100, resp. 130 českých, slovenských a zahraničích programů, včetně stanic ve vysokém rozlišení (HDTV). Slevu ve výši 100,-Kč měsíčně z televizního tarifu získají zákazníci, kteří budou mít pevný internet od T-Mobile. Dále budou k dispozici tématické balíčky (za příplatek): Rodina, Sport, Zahraničí, HBO základ, HBO komplet a Pro dospělé.

T-Mobile TV - vlastní internetová tv od T-Mobile od 4. dubna
▲ T-Mobile TV - vlastní internetová tv od T-Mobile od 4. dubna

Televizní nabídka bude fungovat na speciálním set top boxu na klasickém televizoru ale také na mobilních zařízeních jako jsou chytré telefony, počítače a tablety. Pro správnou funkci internetové televize T-Mobile TV bude nutné stabilní a neomezené internetové připojení od libovolného operátora, které musí mít rychlost downloadu alespoň 5 Mbit/s.

Vedle televizní nabídky bude T-Mobile TV zákazníkům přinášet další funkce jako je zpětné zhlédnutí pořadů až do 48 hodin po odvysílání. Uživatel bude moci ukládat pořady až do délky 120 hodin, přičemž pořady budou pod uživatelským účtem maximálně 30 dní. Nová služba nabídne i přístup do tzv. videotéky, kde si bude možné půjčovat filmy.

T-Mobile TV - vlastní internetová tv od T-Mobile od 4. dubna
▲ T-Mobile TV - vlastní internetová tv od T-Mobile od 4. dubna

Set top box bude možné pořídit za 1 Kč a uživatel se ale musí upsat operátorovi na 23 měsíců a každý měsíc platit za pronájem přijímače 100 Kč. Celkem tedy zaplatí 2301,-Kč.

T-Mobile dříve poskytovala satelitní televizi na infrastruktuře satelitní platformy Skylink, operátora M7 Group. Na podzim 2014 představila Mobilní televizi, která bude nově poskytována klientům s T-Mobile TV zdarma.

Podobnou službu jako T-Mobile TV poskytuje také společnost O2. Její O2 TV má aktuálně kolem 200 tisíc zákazníků.

zdroj: Novinky.cz





Reklama




Vybrané články