Quantcast

SPI získala obsah BBC pro stanice Filmbox

| redakce | tisk

Společnost SPI International podepsala rozsáhlou dohodu s BBC Worldwide týkající se televizních a VOD práv na britské hity jako jsou Doctor Who, Wolf Hall a War and Peace.

Dohoda se týká také k řadě dalších seriálů a filmů, které bude globální operátor pay-tv poskytovat na svých filmových kanálech Filmbox po celé střední a východní Evropě, Turecku, Africe a na Středním východě.

SPI získala obsah BBC pro stanice Filmbox
▲ SPI získala obsah BBC pro stanice Filmbox

SPI může divákům vysílat tituly jako jsou Wolf Hall, War and Peace, Miss Marple Jekyll a první tři sezóny populární série Sherlock a devátou sezónu seriálu Doctor Who.

Práva SPI platí pro následující teritoria: Polsko, Ukrajina, Lotyšsko, Litva, Estonsko, Českou republiku, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Albánie, Chorvatsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Makedonie, Slovinsko, Kosovo a Česnou Horu.

SPI International také získala práva k vysílání obsahu BBC na filmové stanici Filmbox Africa pro různé digitální platformy a kabelové sítě v Africe a na Středním východě. Mezi tituly se nacházejí An Inspector Calls, Sally Lockheart Mysteries, řada sezón Doctor Who as také první sezóna The Musketeers.

zdroj: SPI





Reklama




Vybrané články