Quantcast

MTG World se přejmenoval na Viasat World

| redakce | tisk

Společnost MTG World oznamuje, že mění svůj název na Viasat World. Viasat je celosvětově zavedenou značkou portfolia dokumentárních, filmových, sportovních a digitálních zábavních kanálů.

Přejmenováním ještě více sblíží jádro podniku s kanály a produkty, dostupnými jak v TV tak v online verzi.

Viasat World produkuje a distribuuje 27 placených televizních kanálů ve 47 zemích od Skandinávie, střední a východní Evropy, Ruska a CIS (Společenství nezávislých států), Turecka, Afriky, Izraele a USA. Obsah, který divákům nabízí, zahrnuje vše od historie a faktografické zábavy po celovečerní filmy a televizní seriály. Divákům nabízí také tradiční sporty i přenosy ze stále oblíbenějších e-sportů.

Viasat World je od roku 2003 jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů obsahu, který se těší vysoké popularitě u našich diváků, přičemž od října 2015 funguje jako nezávislá společnost. Předtím náležela do mezinárodního mediálního koncernu Modern Times Group.

Změna naší značky na Viasat World je přirozeným krokem v našem vývoji jako nezávislého poskytovatele obsahu. Lidé z celého světa si oblíbili naše pořady pod značkou Viasat a sjednocení názvu společnosti s názvy kanálů bude přínosem jak pro naše obchodní partnery tak naše diváky především díky zjednodušení komunikace,“ říká Irina Gofman, prezidentka a generální ředitelka společnosti Viasat World.

Viasat World je mezinárodní mediální společnost, která nabízí obsah prostřednictvím televizního vysílání a internetu. Mezi značky patří známé a oblíbené mezinárodní kanály jako Viasat Explore, Viasat Nature a Viasat History. Vlastní a provozuje také značku TV1000, jeden z nejznámějších a nejsledovanějších filmových kanálů v Rusku a východní Evropě.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články