Quantcast

kabel eins Doku odstartuje 22.9.2016

| redakce | tisk

První čistě dokumentární neplacený kanál v Německu se bude jmenovat kabel eins Doku. Stanice zahájí pravidelné vysílání 22.9.2016. V první vysílací den nový kanál ve 20:15 hodin odvysílá v německé premiéře dokumentární sérii "The West".

Dále se mohou diváci kabel eins Doku těšit na další atraktivní doku tituly jako „Unreported World“, „Difficult Destinations“ a „Dangerous Grounds“.

"S takovou mezinárodně úspěšnou produkcí v německé premiéře divákům přineseme různé programové barvy, máme velmi zajímavý mix dokumentů," vysvětlil šéf stanice Thorsten Pütsch. "Každý večer bude na určité téma - od příběhu přes skutečné zločiny až po přírodu a techniku. Každý divák rychle a jednoduše najde svůp dokument. S dokumentárními filmy po celý den bude Kabeil Eins Doku jedničkou v nabídce v Německu," dodal.

Stanice bude dostupná na různých distribučních platformách - na satelitu, v kabelových sítích a v IPTV. Program bude poskytován zdarma a nekódovaně. Od počátku stanici naladí zhruba 60% německých domácností. Dostupnost se bude postupně rozšiřovat.

zdroj: infosat





Reklama




Vybrané články