Quantcast

Funbox 4K a 5 HD programů v nabídce Turkcell TV+

| redakce | tisk

Filmová a distribuční společnost SPI International nedávno spustila svůj Ultra HD kanál Funbox 4K/UHD na platformě Turkcell spolu s dalšími pěti programy ve vysokém rozlišení (HDTV).

Funbox 4K/UHD je prémiový zábavní kanál nabízející úžasnou kolekci nativního programmingu ve 4K a umožňuje divákům si vychutnat dokumenty o přírodě, životním stylu, umění a mnoho dalšího v Ultra HD rozlišení.

Turkcell TV+ nedávno na tureckém trhu představil svůj 4K set top box spolu s programem Funbox 4K/UHD a jako první IPTV platforma v Turecku nabízí obsah v Ultra HD rozlišení.

Vedle Funbox 4K mají abonenti Turkcellu přístup k Filmbox Turkey - filmovému kanálu, kteří přináší řadu mezinárodních hitů a populárních televizních seriálů. Fanoušci světového filmu mohou sledovat klasická díla takových renomovaných filmařů jako jsou Fellini, Kurosawa, Hitchcock a nabízí výběr nezávislé produkce a festivalové filmů na Filmbox Arthouse.

Stanice Fast&FunBox HD představuje širokou škálu dobrodružství a extrémních sportů (jachting, motokros, parašutismus, lyžování, závodní automobily, skateboarding, snowboarding a další). Širokou nabídku hudby poskytuje 360tunebox HD.





Reklama




Vybrané články