Quantcast

Československo HD a Festival HD od 15.11. na Skylinku

| redakce | tisk

Nové placené tématické programy společnosti Film Europe - Československo HD a Festival HD budou do nabídky satelitní platformy Skylink na družici Astra 3B (23,5°E) zařazeny 15.11.2016.

Termín zařazení programů do Skylinku potvrdil webu parabola.cz operátor česko-slovenské satelitní platformy.

Kanály Československo HD a Festival HD budou vysílat na jedné programové pozici - od 4:00 do 22:00 hodiny stanice zaměřená na československou filmovou a dokumentární produkci. Ve zbývajícím čase (od 22. hodiny do čtvrté hodiny ranní) se na stejné pozici objeví program Festival HD. Půjde o první tématický filmový kanál v HD, který nabídne divákům špičku světové festivalové kinematografie. FESTIVAL HD bude i televizním a VOD obrazem úspěšného festivalového kino projektu Be2Can - přehlídky oceněných a soutěžních filmů z nejprestižnějších filmových festivalů v Benátkách, Berlíně, Cannes, Torontu a dalších.

Programy Československo HD a Festival HD se objeví na Skylinku na kapacitě Kino CS, Doku CS a Muzika CS. Znamená to, že stanice Muzika CS skončí na Skylinku dříve než u jiných operátorů. Připomeňme, že Muzika CS bude zrušena k 30.11.2016. Stanice Kino CS bude rebrandována na Československo HD a Festival HD. Třetí z rodiny kanálů CS - stanice Doku CS bude zachována. Tento program ale už nebude v nabídce Skylinku.





Reklama




Vybrané články