Quantcast

Prima Plus odstartuje na Slovensku již v lednu

| redakce | tisk

Mezinárodní kanál české komerční skupiny Prima bude spuštěn v průběhu prvního měsíce roku 2017. Nová stanice Prima Plus bude poskytována prostřednictvím operátorů kabelových a satelitních platforem na Slovensku.

Prima Plus se zaměří na vlastní produkci na kterou má práva pro šíření mimo území České republiky. Potřebnou vysílací licenci na nový kanál získala společnost FTV Prima od českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na předminulém zasedání.

Skupina Prima kanálem Prima Plus nabídne slovenským operátorům a jejich zákazníkům legální distribuci a příjem programu Primy na kterém může poskytovat reklamní bloky pro místní trh a rovněž vybírat poplatky od operátorů za každého diváka.

Zatím není jasné u jakých operátorů se Prima Plus objeví. Jednání probíhají se všemi poskytovateli televizního obsahu.

Prima Plus má na Slovensku nahradit stávající programy TV Prima, Prima COOL, Prima LOVE, Prima ZOOM a Prima MAX. Své mezinárodní verze programů již spustili i provozovatelé konkurenčních vysílacích skupin Nova, Markíza a JOJ. V Česku se vysílají stanice Markíza International a JOJ Family, na Slovensku program Nova International. Brzy zde bude i Prima Plus.





Reklama




Vybrané články