Quantcast

Intelsat 33e v komerčním provozu na 60E

| redakce | tisk

Globální satelitní operátor Intelsat uvedl po sérii technických testů do komerčního provozu nový telekomunikační satelit Intelsat 33e. Družice je zaparkována na pozici 60°E.

Intelsat 33e byl vynesen v srpnu loňského roku Družice je vybavena rozšířenou kapacitou. Vedle flexibilní HTS kapacity nabízí nová družice také transpondéry v C, Ku a Ka pásmu s pokrytím Evropy, Středního východu, Afriky, Pacifiku, Středomoří a regionu v Indickém oceánu.

Satelit Intelsat 33e je připraven pro poskytování služeb pro firmy, širokopásmové služby pro operátory pevných a mobilních sítí, poskytovatele leteckých a námořních služeb a vládní zákazníky. Intelsat 33e má také výkonné spot beamy, které umožní distribuci regionálního obsahu pro zákazníky působící v regionu.

Intelsat 33e je druhým satelitem ze série Epic. První byl vynesen v březnu 2016. Šlo o Intelsat 29e, který byl zaparkován na pozici 50°W. Tři další satelity Intelsat Epic - Intelsat 32e, Intelsat 35e a Intelsat 37e budou vyneseny v průběhu letošního roku. Operátor dokončí budování globální flotily Epic v roce 2018 po vynesení družice Horizons 3e.





Reklama




Vybrané články