Quantcast

Červen na AMC s premiérou 3. sezony Fear the Walking Dead

| redakce | tisk

Oblíbený zombie seriál „Fear the Walking Dead - Živí mrtví: Počátek konce“ se v pondělí 5. června vrací na AMC. A to není vše, protože po celý nadcházející měsíc budou moci diváci v České republice a na Slovensku na této televizní stanici sledovat velké množství atraktivních seriálů a filmů.

Stanice bude navíc volně dostupná zákazníkům vybraných operátorů.

Třetí sezona seriálu Fear the Walking Dead bude ve znamení obnovy rozpadlých rodinných vztahů a bojem nejen se zombie, ale i s ostatními přeživšími. Diváci mohli dnes 5. května v brzkých ranních hodinách (3:00) sledovat celosvětovou premiérou v původním znění. A večer ve 22:00 si mohou diváci epizodu užít i s českým dabingem.

Červen na AMC s premiérou 3. sezony Fear the Walking Dead
▲ Červen na AMC s premiérou 3. sezony Fear the Walking Dead

Atraktivní obsah naleznou diváci na stanici AMC i po zbytek měsíce. Kromě již zmíněného Fear the Walking Dead je čeká další premiéra - 29. června odstartuje druhá sezona seriálu Preacher. Ještě předtím se mohou fanoušci této série natočené na motivy kultovního komiksu těšit na maraton první sezony (24. června).

Během celého měsíce pak mohou diváci sledovat například finále 3. sezony Better Call Saul (15. června) nebo 3. sezonu seriálu Breaking Bad - Perníkový táta. A zkrátka nepřijdou ani filmoví fanoušci, kteří se mohou těšit na hvězdné filmy jako Žena v černém, Skříňka, Zrádce nebo Symptom Pandorum.

AMC až na měsíc volně dostupná zákazníkům vybraných operátorů
I diváci, kteří nemají AMC ve svém standardním balíčku, mají možnost sledovat nabitý červnový program. Vybraní operátoři v České republice a na Slovensku totiž umožní její sledování na měsíc všem svým divákům.

Zákazníci Skylinku mají možnost nabitý červnový program na stanici AMC sledovat v rámci Skylink Ochutnávky. Podobnou možnost mají i zákazníci Slovak Telekomu a Orange, kteří stanici AMC všem svým zákazníkům též zpřístupní na celý měsíc. A přímo pondělní premiéra třetí sezony Fear the Walking Dead bude zpřístupněná i českým divákům skrze volné vysílání u O2. Seriál budou moci sledovat přes O2 TV Free.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články