Quantcast

První talk show o leteckých tématech na UP Network

| redakce | tiskobrázek k článku: První talk show o leteckých tématech na UP Network

První televizní stanice zaměřená na letecký průmysl odvysílá zcela unikántní talkshow UP WORLD - PRAGUE, ve které se komentuje a hodnotí události z leteckého světa a průmyslu uplynulého týdne. Originálně je talkshow natáčena v leteckém simulátoru Boeingu 747.

Jak již samotný název napovídá v budoucnu se budou díly talkshow natáčet i v jiných městech Evropy než jen v Praze.

První talk show o leteckých tématech na UP Network
▲ První talk show o leteckých tématech na UP Network

Dnes a denně se stane spousta leteckých událostí, které jednoznačně zajímají celý svět. Ale nikdo je nekomentuje, nerozvádí a nehledá souvislosti. Proto jsme se rozhodli pro diváky připravit takto unikátní formát,“ řekla výrobní ředitelka UP NETWORK Eliška Borovská.

V roli moderátora se představí pilot a politik Marek Černoch. Vedle něj se jako hosté usadí letecký expert Lukáš Musil, pilot Petr Nechanický a kapitán ve výslužbě Karel Mündel. A rozhodně se máte na co těšit!

Témata vybíráme tak, aby zaujala jak laiky, tak i profesionály. Věnujeme se ekonomické stránce letectví, novinkám v tomto oboru, ale také nás zajímají zážitky a zkušenosti lidí, jako jsou třeba piloti, letečtí spisovatelé, obchodní zástupci, technici. Zkrátka ti, kteří se svému řemeslu věnují už řadu let,“ dodal šéfredaktor UP NEWS Vít Krčmář.

Talkshow UP WORLD - PRAGUE vysílá UP Network každou středu ve 20:25 hodin.

zdroj: UPN





Reklama




Vybrané články