Quantcast

Léto na TV Nova: Milionář, Drazí sousedé, Hospoda a Návštěvníci

| redakce | tisk

Skupina Nova si na léto připravila atraktivní program s českými a zahraničními filmy i oblíbenými seriály a pořady české i světové tvorby. Na obrazovku TV Nova se například vrátí populární Hospoda, legendární Comeback nebo český sitkom Helena.

Diváci se mohou těšit na premiérové díly seriálu Drazí sousedé nebo soutěžní show Chcete být Milionářem?. Během letních měsíců bude také pokračovat pravidelný zpravodajský servis.

Jarní sezóna pomalu končí a TV Nova vstupuje do sezóny letní. Od 26. června startují seriálové podvečery. Ty budou od pondělí do pátku patřit premiérovým dílům seriálu Drazí sousedé, sitkomu Helena a oblíbenému seriálu Hospoda. Ve večerních hodinách se na obrazovku s dvojitými díly vrátí Kriminálka Anděl, český sitkom Comeback nebo retro seriály Dynastie Nováků a Návštěvníci. Atraktivní večerní program TV Nova ve středu doplní premiérové díly soutěžní show Chcete být Milionářem? s Markem Vašutem.

Filmoví fanoušci se na TV Nova mohou každý pátek těšit na snímky z české tvorby jako Jak se krotí krokodýli, Ať žijí duchové, Pohádkář, Doktor od jezera hrochů, Román pro muže, U mě dobrý, Bobule nebo Román pro ženy. V premiéře se představí dokument Aldabra: Byl jednou jeden ostrov. Ze zahraniční kinematografie TV Nova přinese Dannyho parťáky, Křižovatku smrti, Avengers, Thora a Strážce Galaxie. Romantiky potěší filmové zpracování Sexu ve městě a mnoho dalšího.

Letní schéma TV Nova:

Léto na TV Nova: Milionář, Drazí sousedé, Hospoda a Návštěvníci
▲ Léto na TV Nova: Milionář, Drazí sousedé, Hospoda a Návštěvníci

Tematické stanice skupiny Nova:

Nova Cinema přinese filmové hity jako Mámy na pařbě, Hon na lišku, Až tak moc tě nežere, Kněz je poděs, Je prostě báječná, Detektivové z Hollywoodu, International, RocknRolla, Hostitel, V zemi Jane Austenové, Dokonalá partie, Wyatt Earp, Zapomenutý ostrov, Tenkrát na Západě a mnoho dalšího.

Nova 2 přináší pravidelnou nabídku sitkomů a seriálů Dva a půl chlapa, Přátelé, Sex ve městě, Joey i Kutil Tim. Chybět nebude ani zpravodajství TN2 s Michaelou Šmídovou a Karlem Kopečkem od 22:00.

Nova Action pokračuje s oblíbenými pořady jako Kriminálka Miami, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti, Mistři zastavárny, Mistři aukcí, Walker Texas Ranger a samozřejmě Kobra 11, která se představí v premiérové 21. řadě. Ani na Nova Action diváci nepřijdou o sportovní přenosy. Těšit se mohou na Velkou cenu České republiky MotoGP a golfový turnaj D+D Real Czech Masters.

Nova Gold i během léta nadále nabídne nejlepší pořady zlatého fondu TV Nova, reprízy zábavných a reality show a oproti minulému roku nově také animovanou tvorbu v rámci pravidelného bloku Smíškové.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články