Quantcast

Odpolední zprávy na Primě mají nové moderátorky

| redakce | tisk

Během léta získají odpolední zprávy na TV Prima dvě nové moderátorky - reportérky Eliška Čeřovská a Lenka Špillarová. Nahradí Sandru Parmovou, která bude naposledy moderovat 21.7.2017. Pak se bude věnovat mateřským povinnostem. Monika Leová bude moderovat relaci nadále.

Termín porodu mám v polovině srpna a na novou životní etapu se už moc těším. Naposledy mě diváci před mateřskou uvidí v pátek 21. července. Na návratu na obrazovky jsme s šéfredaktorkou Jitkou Obzinovou domluvené, ale kdy přesně to bude, se uvidí, až se miminko narodí. Každopádně věřím, že do budoucna půjde mateřství a moderování dobře skloubit,“ řekla Sandra Parmová.

Odpolední zprávy na Primě mají nové moderátorky
▲ Odpolední zprávy na Primě mají nové moderátorky

Ta na Primě začala nejdříve v lednu 2011 moderovat hlavní Zprávy FTV Prima a od samého začátku, v srpnu 2013, moderuje Odpolední zprávy.

Eliška Čeřovská je v televizi od června 2010, na Primu tehdy nastoupila na stáž. Během let se stala jednou z nejvýraznějších reportérek Zpráv FTV Prima. „Jsem ráda za tuto příležitost, která je pro mě novou zkušeností, výzvou a zároveň motivací,“ řekla Eliška Čeřovská.

Lenka Špillarová je na Primě od roku 2010, začínala v redakci showbyznysu a připravuje reportáže pro současný denní TOP STAR. V posledních letech moderuje také Miniduel. „Jsem ráda, že lidé, kteří začínají jako reportéři, dostávají šanci posunout se dál. Děkuji za příležitost a doufám, že nezklamu. Přece jen živé vysílání je velký adrenalin, na který se ale těším,“ řekla Lenka Špillarová.

Odpolední zprávy vysílá televize Prima každý všední den, první vydání bylo 12. srpna 2013. Nyní jsou pro diváky připraveny vždy před půl pátou odpoledne.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články