Quantcast

Media Broadcast bude poskytovat služby přes Bulgaria Sat 1

| redakce | tisk

Bulharský satelitní operátor Bulgaria Sat s německou společností Media Broadcast Satellite GmbH, poskytovatelem komplexních vysílacích a datových služeb, uzavřel dohodu na rozšíření poskytování služeb přes satelit Bulgaria Sat 1.

"Jsme rádi, že jsme partnery společnosti Media Broadcast Satellite a jsme hrdí na to, že společnost podpoří expanzi základny s využitím našeho satelitu Bulgaria Sat 1. Nadále pokračujeme v nových výzvách a rozvíjíme nové projekty. Pevně věřím, že se jedná o úspěšnou a rostoucí spolupráci," uvedl George Skikos, výkonný ředitel společnosti a člen představenstva Bulgaria Sat.

Od svého vynesení v červnu letošního roku Bulgaria Sat rozšiřuje svoje působení a posiluje své postavení vedoucího technologického a nejinovativnějšího satelitního operátora ve východní Evropě. Společnost poskytuje inovační vysílací a širokopásmové služby s širokým pokrytím a propojením na více oblastí.

"Rozšířením naší vysílací a datové platformy o Bulgaria Sat 1 rozšiřujeme naše portfolio služeb o zákazníky z východní Evropy. Pokračujeme v růstu a dostupnosti v tomto regionu," uvedl Christian Freischhauer, výkonný ředitel společnosti Media Broadcast Satellite GmbH během podpisu dohody.

Media Broadcast Satellite v současné době provozuje z vlastního teleportu celkem 19 DVB-S a DVB-S2 platforem pro různé národní a mezinárodní zákazníky, včetně služeb pro společnost M7 Group, operátora česko-slovenské satelitní platformy Skylink.

Společnost Media Broadcast poskytuje komplexní satelitní služby - tj. dopravu signálu, multiplexování, ktyptování a uplinkové služby. Služby jsou dostupné a garantované po 24 hodiny denně 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. Provoz je monitorován z Network Operation Center (NOC) v teleportu v Usingenu (Německo).

První bulharský telekomunikační satelit Bulgaria Sat-1 je zaparkován na nové orbitální pozici 1,9E a zatím z něj nejsou šířeny žádné televizní či rozhlasové služby.





Reklama




Vybrané články