Quantcast

Mňau TV bude brzy online. Zatím k naladění v DVB-T

| redakce | tisk

Tématický televizní kanál Mňau TV, který se zaměřuje na domácí videa se zvířaty, brzy rozšíří svoji technickou dostupnost. Od 1.10.2017 mohou moci zájemci tento program "naladit" i na internetu. Včera Mňau TV skončila na Skylinku, kde ji nahradila hudební stanice Rebel2.

Mňau TV již několikrát změnila svoji distribuci. Stanice začínala jako celoplošný kanál v multiplexu 4 u operátora Digital Broadcasting. Později se v tomto muxu přesunula na pozici regionálního kanálu a vysílala jen v oblastech, ve kterých nemá multiplex 4 regionální televizi. Provozovatel pak ukončil pozemní distribuci a dohodl se s operátorem česko-slovenské satelitní platformy Skylink na zařazení programu do nabídky. Se Skylinkem se provozovatel patrně nedohodl a program byl z nabídky satelitní služby vyřazen. Mezitím se zvířecí Mňau TV a sesterský gastronomický kanál Mňam TV objevil v nabídkách některých operátorů regionálních multiplexů.

Mňau TV bude brzy online. Zatím k naladění v DVB-T
▲ Mňau TV bude brzy online. Zatím k naladění v DVB-T

Vysílání Mňau TV nyní naladí diváci na klasickou pozemní anténu v rámci DVB-T v těchto oblastech: Praha a okolí (K46), Příbram (K46), Chomutov (K56), Teplice a Most (K54). Program je nadále součástí nabídky některých operátorů kabelových sítí (UPC). Od října bude stanice dostupná online.





Reklama




Vybrané články