Quantcast

Park TV míří na slovenský a český trh

| redakce | tisk

Na slovenském a českém trhu chce vysílat nová stanice s názvem Park TV. Potřebnou licenci k provozu stanice pod uvedeným názvem získala společnost MP - Media Production s.r.o. od slovenského regulátora médií RVR (Rada pro vysílání a retransmisi) na zasedání dne 27.9.2017.

Licence umožňuje vysílat program nejenom na Slovensku, v Česku ale kdekoliv zahraničí. Udělená licence povoluje distribuci programu v kabelových, IPTV, MMDS a u dalších operátorů, stejně tak i v DVB-T a na satelitu.

Park TV nebude volným programem - stanice bude součástí nabídek operátorů placené televize.

Podle informací provozovatele bude Park TV live televizní stanicí. Hlavními hrdiny programu budou zvířata ze záchranných stanic, parků a ZOO, exotické a také neexotické středoevropské. Součástí programu budou i zvukové a textové informace o zvířatech a jejich světě a interaktivní prvky.

Park TV bude stanicí pro všechny věkové generace. Půjde o skutečný infotainment. Součástí vysílání budou v dolní liště i zpravodajské informace ze světa zvířat, jako je tomu u zpravodajských kanálů. Z lišty se diváci dozví například informaci, že včera pytláci v některém světovém parku zabili vzácné zvíře nebo se narodilo mládě vzácného zvířecího druhu.

Součástí vysílání se stanou i návštěvníci partnerských spolupracujících parků v podobě sestřihů při náhodných nebo při určených aktivitách, aby se diváci viděli na Park TV.

Zahájení pravidelného vysílání Park TV je naplánováno na konec letošního roku. Hlavní distribuční sítě zařadí program do své nabídky během roku 2018.





Reklama




Vybrané články