Quantcast

O víkendu volné vysílání HBO

| redakce | tisk

O nadcházejícím víkendu mohou diváci některých placených sítí sledovat vysílání HBO bez ohledu na to, zda jej mají předplacený. Volné vysílání HBO potvrdili operátoři satelitních DTH platforem Skylink, Nová Digi TV SK a Magio Sat.

Volné vysílání HBO bude dostupné od soboty 11.11.2017 06:00 do pondělí 13.11.2017 06:00 hodin. Diváci se tak mohou těšit na premiéru druhé řady seriálu Až po uši.

Až po uši 2 je pokračováním oblíbeného seriálu z produkce HBO od režiséra Jana Hřebejka, který se na televizní obrazovky vrací po třech letech. Staří známí se opět zaplétají Až po uši v romantice, humoru, hysterii i bezradnosti. Ještě zamotanější citové propletence, při nichž se s postavami dobře zasmějete a trochu si popláčete, v sobě nesou všechny (ne)představitelné průšvihy moderních vztahů. Epizody první řady můžete sledovat během sobotního a nedělního dne v seriálovém maratonu na HBO HD.

Volné vysílání bude dostupné pro všechny zákazníky Skylinku s uhrazeným Servisním poplatkem nebo předplaceným Základním nebo Doplňkovým balíčkem.





Reklama




Vybrané články