Quantcast

UPC SK zařazuje dětskou stanici RiK a lifestylovou WAU HD

| redakce | tiskobrázek k článku: UPC SK zařazuje dětskou stanici RiK a lifestylovou WAU HD

Zákazníci společnosti UPC Broadbadn Slovakia se dočkají dalšího rozšíření programové nabídky. Od úterý 5. prosince 2017 bude operátor nabízet dětskou stanici RiK a lifestylový kanál WAU HD, která je určená zejména ženám.

Po tomto rozšíření bude kabelový operátor UPC nabízet více než 170 stanic, z toho 54 v HD.

"Spoločnosť UPC zaradením nových programov pokračuje v neustálom skvalitňovaní a rozširovaní programovej ponuky, v snahe vychádzať v ústrety požiadavkám a preferenciám svojich zákazníkov. Zaradením stanice RiK sme zaokrúhlili počet detských programov až na 10, a pridaním stanice WAU HD sme súčasne rozšírili ponuku staníc vo vysokom rozlíšení až na 54. Samozrejme, obdive stanice si naši zákazníci budú môcť pozrieť nielen na TV obrazovkách, ale aj na všetkých pripojených zariadeniach. Aj týmto napĺňame našu ponuku Happy Home®, ktorá poskytuje zábavu pre všetkých členov domácnosti na všetkých pripojených zariadeniach," uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC v České a Slovenské republice.

RiK je dětská televizní stanice, která vysílá ve slovenštině. Vysílání cílí na diváky ve věku od 4 do 12 let. RiK je již desátým programem pro dětského diváka v síti UPC. Vedle RiK operátor nabízí programy TuTy, dicktv, Disney Channel, JimJam, Megamax, Minimax, Nickelodeon, Nick Jr. a Cartoon Network HD.

WAU HD se zaměřuje především na ženy a nabízí jim pořady o lifestyle, bydlení, módě, zahradě a celou řadu seriály různých žánrů.

Obě stanice jsou součástí všech televizních balíčků, od základního balíku Klasik. Rovněž jsou součástí i mobilní televize Horizon Go.





Reklama




Vybrané články