Quantcast

Polsko: Nicktoons nahradí Nickelodeon HD

| redakce | tisk

Společnost Viacom International Media Networks Polska chystá další změnu ve svém portfoliu. Po nedávném nahrazení původní stanice Viva Polska programem MTV Music se chystá nahrazení stávajícího programu Nickelodeon HD stanicí Nicktoons v HD.

V současné době VIMN Polska má ve svém portfoliu následující stanice pro nejmladší diváky: Nick Jr., Nickelodeon a Nickelodeon HD. Poslední uvedená stanice bude již brzy nahrazena programem Nicktoons.

Start programu Nicktoons HD na polském televizním trhu je naplánováno na první měsíce roku 2018. Půjde o celodenní kanál pro děti ve věku od 4 do 10 let.

Nickelodeon a Nickelodeon HD jsou dvě odlišné stanice. První je určena dětem ve věku od 4 do 15 let, zatímco druhá pro mladší děti od 4 do 12 let. Nový kanál Nicktoon bude mít užší cílovou skupinu - vysílání bude určeno pro děti ve věku od 4 do 10 let.

Nicktoons vysílá od roku 2002. Stanice se nejprve objevila v USA, později ve Velké Británii. Později se objevila také v Nizozemí, Belgii a Německu. Aktuálně vysílá na 24 trzích po celém světě.

zdroj: satkurier.pl + wirtualnemedia.pl





Reklama




Vybrané články