Quantcast

Slovak Telekom zdraží v srpnu tv, hlasové i datové služby

| redakce | tisk

Společnost Slovak Telekom (ST) se chystá na změny cen služeb pro stávající i nové zákazníky s 24 měsíční vázaností. Od 1.8.2018 bude platit nový ceník pro hlasové, datové a televizní služby. Ceny mobilních služeb se nezmění. Rovněž se změny netýkají služeb dceřiné společnosti DIGI Slovakia.

Ceny se zvýší zákazníkům ST podle toho, kolik služeb si objednali. V případě, že má zákazník u ST jen jednu službu, cena se mu zvýší o 0,90 eur měsíčně. Pokud má klient dvě nebo tři služby, zvýší se mu cena každé o 0,60 eur měsíčně. Znamená to, že cena dvou služeb se zvýší celkem o 1,20 eur měsíčně, v případě balíčků tří služeb o celkem 1,80 eur měsíčně.

Změna se týká jen hlavního měsíčního poplatku, nikoliv cen za pronájem koncových zařízení či doplňkových služeb jako Magio Archív či TV balíčků.

ST bude o změnách cen informovat své zákazníky dopisy, e-maily či SMS zprávami. Vzhledem k tomu, že jde o podstatnou změnu smluvních podmínek, budou moci klienti od své smlouvy odstoupit do 31.7.2018, resp. do jednoho měsíce od oznámení této změny.

Důvodem zdražení podle ST je inflace na Slovensku za poslední roky, rostoucí náklady a vývoj situace na některých trzích a například televizní poplatky za některé stanice. Konkurenti zdražili již v loňském roce, ST se rozhodl k navýšení cen přistoupit až letos.





Reklama




Vybrané články