Quantcast

Plánovaná údržba vysílače Kleť omezí vysílání ČRo

| redakce | tisk

Ve dnech od 2. do 4. července a 9. července 2018 se uskuteční plánovaná pravidelná údržba zařízení na vysílači Kleť. Omezení postihne i rozhlasovou frekvenci 106,4 MHz, na které vysílá Český rozhlas České Budějovice. Dotkne se i dalších rozhlasových stanic šířených z vysílače Kleť společnosti České Radiokomunikace.

Dosah vysílání Českého rozhlasu České Budějovice na frekvenci 106,4 MHz bude snížený. Omezení se nedotkne vysílačů na kmitočtech 103,9 MHz pro Táborsko a 88,2 MHz pro Slavonicko a Dačicko.

Posluchači, kteří při zapnutí rozhlasového přijímače na frekvenci 106,4 MHz uslyší pouze šum, mohou poslouchat vysílání Českého rozhlasu České Budějovice bez omezení na webu budejovice.rozhlas.cz, v digitálním rozhlasovém multiplexu DAB+ nebo prostřednictvím aplikace iRadio v mobilních telefonech.

Vysílací schéma Českého rozhlasu České Budějovice se po dobu údržby na vysílači nemění.

Redakce oblíbeného hudebního pořadu Písničky pro radost přijímá žádosti o gratulace jen pro adresáty, kteří se nacházejí v předpokládaném dosahu signálu vysílačů. Již objednané gratulace lze přesunout na jiný termín na telefonním čísle 221 554 450.

Práce na vysílači Kleť se dotknou i dalších rozhlasových stanic: Radiožurnál 91,1 MHz, Rádio Impuls 102,9 MHz a Rádio Frekvence 1 na 94,1 MHz.

zdroj: ČRo





Reklama




Vybrané články