Quantcast

A1TV opět FTA ve Sky UK

| redakce | tisk

Dne 15. října 2018 bylo obnoveno nekódované vysílání televizní stanice A1TV určené pro pákistánskou komunitu ve Velké Británii. O několik dní dříve byla stanice vyřazena z EPG platformy Sky UK z důvodu přerušení vysílání.

Tiskový mluvčí stanice potvrdil, že vysílání bude obnoveno a také se tak stalo.

Stanice A1TV zahájila vysílání v březnu 2018 jako FTA program na satelitu Astra 2G (28,2°E) v silném evropském svazku, což znamená, že příjem je možný s parabolami malých rozměrů i ve střední Evropě. A1TV vedle informací a zpravodajství vysílá řadu hindských a pákistánských filmů a také zábavní formáty.

A1TV opět FTA ve Sky UK
▲ A1TV opět FTA ve Sky UK

Britští Pákistánci se musí vypořádat s četnými změnami jejich programů. V poslední době přerušila vysílání VTV. Provozovatel stanice VTV Vision Television Network vysvětlil, že vysílání na Sky UK bylo z technických důvodů dočasně přerušeno. Obnovení distribuce v lepší kvalitě obrazu chce spustit v dohledné době. Tato stanice vysílá od února letošního roku.

Jiný kanál Urdu1 Europe byl vypnut v polovině září 2018. Mluvčí stanice vysvětlil, že vysílání obnoví ještě v tomto měsíci.

technické parametry - A1TV:

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,626 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl + bizasialive.com





Reklama




Vybrané články