Quantcast

Ruská stanice BUM TV skončí k 1. únoru

| redakce | tisk

Ruská televizní stanice BUM TV (Bolšoj universalnyj magazin / Velký universální obchod) přestane vysílat 1. února 2019. Provozovatel stanice již informoval partnery - provozovatele kabelových a satelitních služeb o plánovaném ukončení provozu programu.

Dohody s dodavateli zboží byly zrušeny. Vedení a zaměstnanci byly masivně propuštěni již minulý týden.

Televizní stanice BUM byl společným projektem společnosti Rostelekom a korejské společnosti GS Home Shopping. Stanice vysílala od 1. srpna 2016. Zpočátku byl kanál dostupný divákům v kabelových sítích společnosti Rostelekom v Moskvě a Petrohradě a později bylo vysílání rozšířeno do dalších kabelových sítí a satelitních platforem.

Společnost Rostelekom vlastnila 60 procent akcií v televizní stanici a GS Shop zbývající 40% podíl. Podíly na televizní stanici BUM TV byly rozděleny odlišně (80%/20%) v souladu s ruskými právními předpisy.

V současné době vysílá teleshoppingová stanice BUM TV záznamy pořadů. Vysílání stále pracuje v normálním režimu. Podle neoficiálních zpráv se o stanici zajímá jeden z hráčů na ruském trhu a proto nelze vyloučit, že stanice obnoví vysílání přes jinou společnost ale už bez korejských partnerů.

zdroj: telesat-news.net + cableman.ru





Reklama




Vybrané články