Quantcast

Skylink: Volné vysílání National Geographic Wild HD

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink: Volné vysílání National Geographic Wild HD

S novým měsícem přichází operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink s další programovou ochutnávkou. Tentokrát již v nové podobě - diváci najdou tzv. volné vysílání na mateřské pozici programu.

Pozice Skylink Ochutnávka dnešním dnem skončila. Na její pozici se objevila demo smyčka vlastního kanálu Skylink 7, který zahájí pravidelné vysílání 7. února 2019 v 18:00 hodin. Skylink 7 bude propagovat své služby a stanice v nabídce. Zároveň bude čerpat z programových knihoven dodavatelů obsahu.

O tzv. ochutnávání programů ale diváci nepřijdou. Dnes přichází Skylink s novou ochutnávkou - dokumentárním programem National Geographic Wild HD, který je standardně součástí programových balíčků Multi, Kombi anebo Komplet. Zákazníci s přijímači, které mají funkci FastScan, najdou program na 125. pozici. Ostatní klienti si musí program doladit ručně zadáním níže uvedených parametrů.

Věděli jste, že existuje celkem 37 druhů kočkovitých šelem nebo že se lvi ve volné přírodě dožívají až 15 let? To vše a mnohem více je pro vás připraveno na National Geographic Wild HD. Vpusťte kočkovité šelmy do vašich domovů a dejte jim šanci předvést se v záři reflektorů. Cyklus dokumentů poběží celý únor, speciální premiérové díly každou neděli od 18 hodin.

technické parametry:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,090 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články