Quantcast

Novinky Skylinku: JOJ Cinema HD na ochutnávce, konec Spice

| redakce | tisk

Společnost M7 Group, provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, zařadila na předvolbu Skylink Ochutnávka program JOJ Cinema HD. Zároveň informovala o ukončení vysílání erotického programu Spice.

Volné vysílání potěší všechny filmové fanoušky, které v lednu čeká opravdu nabitý program. Hned v úvodu se mohou těšit na premiéru filmu Zůstaň na blízku, jenž vypráví příběh nadané autistické dívky. Diváky pobaví i komedie Špión, který mi dal kopačky, v hlavní roli s úchvatnou Milou Kunis nebo Detektiv z Hongkongu s oblíbeným Jackie Chanem. V závěru ledna si přijdou na své i fanoušci dobrodružných thrillerů, pro které je připravena premiéra filmu Zlato. Film je natočen podle skutečného příběhu těžebního skandálu na počátku 90. let. a hlavní roli si zahrál k nepoznání namaskovaný Matthew McConaughey.

Program JOJ Cinema HD je dostupný i ve službě Skylink Live TV. Zmíněné filmy tak můžete sledovat na mobilu, tabletu, počítači nebo chytré televizi Samsung a LG. A pokud zrovna nestíháte začátek filmu, můžete využít 7denní archiv pořadů.

Zákazníci, kteří si oblíbili dětský program Nick Jr Czech, jej mohou získat předplacením programového balíčku Smart, Multi, Kombi nebo Komplet anebo zvolit do výběru programů v rámci volitelného balíčku Flexi 10.

technické parametry - Skylink Ochutnávka:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,344 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

technické parametry - Nick Jr Czech:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 11,934 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

Z rozhodnutí provozovatele programu Spice - společnosti Viasat World Limited - došlo od 1. 1. 2019 k ukončení vysílání tohoto erotického programu. Program byl zákazníkům Skylinku dostupný v rámci balíčků Smart, Multi, Kombi a Komplet a vysílal v ranních hodinách od 00:00 do 05:00, a to na stejné frekvenci, jako dokumentární program Viasat Explore. Od 1. 1. 2019 bude v uvedeném čase namísto programu Spice rozšířeno vysílání programu Viasat Explore, který tak bude zákazníkům Skylinku dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.





Reklama




Vybrané články