Quantcast

Televizní aplikace Diveo i pro televizory Vestel

| redakce | tisk

Krátce po představení televizní aplikace Skylink Live TV v chytrých televizorech společnosti Vestel je obdobná aplikace dostupná i pro zákazníky německé hybridní platformy Diveo.

Po úspěšném uvedení televizní aplikace v televizorech LG Electronics a Samsung přichází operátor hybridní platformy Diveo s novou aplikací pro televizory společnosti Vestel. Díky nové spolupráci je Diveo dostupné v televizorech značek Toshiba, JVC a Hitachi.

Speciálně vyvinutá smart TV aplikace satelitní televizní platformy je podporována všemi zařízeními s integrovaným satelitním tunerem výše uvedených značek, které byly vyrobeny od poloviny roku 2018. Konkrétně se to týká produktů s následujícími základními deskami: MB130 a MB211. Uživatelé mohou číslo základní desky najít ve specifikaci produktu svého televizoru.

Díky spolupráci se společností Vestel mají další diváci snadný a pohodlný přístup k širokému spektru kanálů v brilantní kvalitě HD a Ultra HD a mohou využívat hybridní funkce inovativní satelitní platformy z Astry na pozici 19,2°E.

Diveo provozuje lucemburská společnost M7 Group, vlastník česko-slovenské satelitní služby Skylink.





Reklama




Vybrané články