Quantcast

Lepší.TV na chytrých televizorech Panasonic

| redakce | tisk

Na chytrých televizorech Panasonic je možné využívat další aplikaci, která je určena pro český trh - Lepší.TV. Nová aplikace je předinstalovaná v modelech 2019 a dostupná ve všech modelech od roku 2017 v obchodu s aplikacemi.

Standardy, které si Panasonic nastavil ve schvalovacím procesu nových aplikací je zdaleka ten nejpřísnější, se kterým se služba doposud potkala, a to jich zažila již mnoho. Lepší.TV je totiž aktuálně dostupná ve 21 značkách chytrých televizí a drží si tak s přehledem prvenství mezi konkurencí v počtu podporovaných zařízení.

Lepší TV na televizorech Panasonic
▲ Lepší TV na televizorech Panasonic

Byl to boj, ale nakonec jsme to zvládli. Když jsme službu na konci roku 2017 spouštěli, bylo naší vizí umožnit sledování Lepší.TV na co největším počtu zařízení. Chytré televize Panasonic byly ale tvrdým oříškem, který se nám více než rok nepodařilo rozlousknout. Samozřejmě jsme se nevzdali a jejich přísná pravidla pro schválení aplikace jsme splnili a nyní jsme o krůček blíže k tomu být opravdu všude“, říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

Lepší.TV aktuálně nabízí 103 stanic, řadu chytrých funkcí a videotéku v ceně. Kromě smart TV lze sledovat také v počítači, tabletu nebo mobilním telefonu.





Reklama




Vybrané články