Quantcast

Skylink potvrdil chystanou aplikaci pro televize Panasonic

| redakce | tisk

Na chytrých televizorech značky Panasonic bude již brzy možné využívat aplikaci Skylink Live TV. Provozovatel uzavřel dohodu s výrobcem televizorů Panasonic, čímž se rozšíří dostupnost aplikace.

Aplikace Skylink Live TV bude pro televizory Panasonic dostupná během podzimu letošního roku a to na vybraných televizorech se satelitním tunerem. Konkrétně půjde o všechny OLED TV Panasonic od roku výroby 2019.

Zákazníci Skylinku tak budou moci přímo na svém televizoru zužitkovat všechny výhody kombinace satelitní a internetové televize. Získají tak širokou nabídku hodnotných programů v brilantní HD kvalitě podle svého výběru a také řadu interaktivních funkcí, jako je sedmidenní archiv, spuštění právě běžícího pořadu od začátku, pozastavení právě běžícího pořadu, přístup do videopůjčovny filmů a seriálů, rozšířené EPG (elektronický průvodce).

Skylink Live TV
▲ Skylink Live TV

Aplikaci Skylink Live TV v chytrých televizích Panasonic si mohou vyzkoušet také uživatelé, kteří doposud nejsou zákazníky Skylinku, a to díky třicetidenní zkušební internetové verzi, která je zcela zdarma.

Skylink Live TV je možné používat na chytrých telefonech a tabletech s OS Android, počítačích, televizorech LG a Samsung.





Reklama




Vybrané články