Quantcast

Nova Sport s vysílacími právy na NHL do roku 2022

| redakce | tisk

Skupina Nova získala vysílací práva na nejprestižnější hokejovou soutěž světa NHL do roku 2022. Na obrazovkách stanic Nova Sport tak budou k vidění další tři sezóny ty nejkvalitnější hokejové zápasy s četným českým zastoupením.

Diváci se mohou těšit až na 15 přímých přenosů týdně, speciální studia a zajímavé hosty.

Zámořskou NHL vysíláme už řadu let a spolupráce obou stran je vynikající. Proto jsme rádi, že jsme se dohodli na pokračování i na další sezóny. NHL se snaží jít naproti evropským divákům a nabízí stále více zápasů v podvečerních a večerních hodinách, což je skvělé,“ říká vedoucí sportovního programu skupiny Nova Dušan Mendel.

Vysílání NHL je v České republice a na Slovensku velmi populární. A to zejména díky pravidelnému zastoupení svých hráčů nejenom v základní části, ale i v závěrečných fázích play-off. Vysílání NHL dostane v příštích 3 sezónách náležitý prostor. Stanice Nova Sport a internetový portál Voyo odvysílají až 15 zápasů týdně. Za pozornost stojí tzv. European Game of the Week neboli sobotní zápasy hrané v lukrativním evropském čase.

„Skupina Nova je oddaným partnerem při zajišťování rozsáhlého vysílání zápasů NHL, které hokejovým fanouškům v České republice a na Slovensku představuje ty nejlepší hokejisty,“ řekl David Proper, výkonný vicepresident NHL pro mediální a mezinárodní strategii. „Těšíme se na další tři sezóny výjimečné hokejové nabídky při společném úsilí oslovit i širší publikum ve střední Evropě.“

V tuto chvíli je ale největší pozornost věnována NHL Global Series, protože už dnes od 20:00 hodin nabídne televize Nova a stanice Nova Sport 1 v přímém přenosu zápas z pražské O2 Arény, kde proti sobě nastoupí týmy Chicago Blackhawks a Philadelphia Flyers. Zápasu bude na stanici Nova Sport 1 předcházet studio se Štěpánem Sokolem a speciálními hosty, hokejovými novinkami a aktuálními informacemi.

V průběhu sezóny se stanice Nova Sport tradičně zaměří i na novoroční NHL Winter Classic. NHL All Star Weekend, NHL Stadium Series a na závěrečné boje o Stanley Cup.

Díky prodloužení vysílacích práv budou diváci moci sledovat nejatraktivnější hokejové zápasy světa a počínání například Tomáše Hertla v dresu San Jose Sharks, Davida Pastrňáka a Zdena Cháry v dresu Boston Bruins či Jakuba Voráčka ve Philadelphii. Nová sezóna odstartovala včera v noci s podporou stanic Nova Sport, Nova Action a internetového portálu Voyo.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články