Quantcast

MTS TV se rozšiřuje o legendární kanál pro fanoušky automobilů

| redakce | tisk

Ruský telekomunikační operátor MTS rozšiřuje televizní balíčky o kanál MotorTrend. Stanice je již dostupná od 16. ledna 2020 klientům MTS Home TV. Satelitní diváci se programu dočkají poté, co společnost obdrží licenci na vysílání.

MotorTrend je nejstarší značkou v rodině Discovery. Samotný kanál začal vysílat v roce 2002 ale od roku 1949 je pod touto značkou vydávám americký automobilový časopis Motor Trend, který je dnes jedním z nejstarších automobilových časopisů na světě. Časopis se poprvé na trhu objevil v září 1949 s podtitulem "Časopis pro automobilový svět". Předchůdcem kanálu MotorTrend byla video divize časopisu stejného jména, který nakonec koupila společnost Discovery.

MTS TV se rozšiřuje o legendární kanál pro fanoušky automobilů
▲ MTS TV se rozšiřuje o legendární kanál pro fanoušky automobilů

Televizní kanál MotorTrend se zaměřuje na automobily, motocykly a vše, co souvisí s jízdou a rychlostí: od závodění a tuningu až po restaurování veteránů.

MotorTrend je určen jak pro nadšené motoristy, kteří si cení jízdy, rychlosti, schopnosti pracovat v garáži, opravy, rozebírání, montáže a vyladění, tak i pro ty, kteří mají rádi zábavný obsah o autech a motocyklech.

Ruská DTH platforma MTS TV vysílá ze satelitu ABS 2A (74,7°E). Vysílání je kryptováno systémy Verimatrix a Irdeto.

zdroj: obob.tv





Reklama




Vybrané články