Quantcast

AfricaXP přes satelity Eutelsatu

| redakce | tisk

Distributor programů a obsahu AfricaXP podepsal mnohaletý kontrakt s francouzským satelitním operátorem Eutelsat na kapacitu v Ku pásmu na dvou satelitech Eutelsatu, které jsou zaparkovány na pozicích 16°E a 7°E.

Díky této dohodě může AfricaXP šířit bezplatnou televizní platformu Premium.Free. Platforma v současné době vysílá v západní Africe a souběžná distribuce na satelitu Eutelsatu na pozici 7°E umožní od poloviny února vysílat službu s 23 programy ve východní

AfricaXP (foto: AfricaXP)
▲ AfricaXP (foto: AfricaXP)

Kromě toho AfrixaXP spustí balíček 10 programů ve francouzském jazyce ze satelitu Eutelsat na pozici 16°E, která je velmi populární ve francouzsky hovořících zemích Afriky.

"Premium.Free baví diváky v anglofonní západní Africe již rok poskytováním služeb v kvalitě placené televize a je pro veřejnost zdarma jako nekódovaná satelitní služba. Pozice 7°E a 16°E Eutelsatu nám nabízejí komplexní geografický dosah na klíčových afrických západních, východních a jižních trzích, kde slouží velkému publiku. To vyvolalo silný zájem našich reklamních partnerů," uvedl Craig Kelly, generální ředitel AfricaXP.





Reklama




Vybrané články