Quantcast

Discovery reaguje na prohlášení Telekom Romania

| redakce | tisk

Začátkem tohoto roku byly z nabídky satelitní a internetové televizní služby Telekom Romania vyřazeny programy americké společnosti Discovery Communications. Místo nich mohou klienti v Rumunsku přijímat jiné programy podobných či jiných žánrů ale od jiných dodavatelů obsahu.

Z nabídky Telekom Romania vypadly programy Eurosport 1 (HD), Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Fopot Network, Discovery HD Showcase, Investigation Discovery, Animal Planet (HD), Discovery Science, DTX a Travel Channel.

Důvodem vyřazení výše uvedených programů podle operátora Telekom Romania jsou vyšší poplatky za jednotlivé programy. Provozovatel televizních služeb by prý musel vyšší poplatky promítnout do cen a tedy zvýšit ceny jednotlivých balíčků.

Společnost Discovery Communications se rozhodla na prohlášení operátora reagovat.

"Znovu nás překvapují prohlášení společnosti Telekom Romania, která nedávno učinila. Discovery nevyžadovala žádné vyšší ceny. Telekomu jsme nabídli ještě větší hodnotu obsahu bez jakéhokoli zvýšení ceny - například nová práva, jako je například ATP Tour na Eurosportu," píše ve svém prohlášení společnost Discovery Communications.

"Jakékoli zvýšení cen účastníka Telekomem by bylo zcela jejich rozhodnutím a nemohlo by být spojeno s Discovery," zdůrazňuje Discovery.

"Je nám líto, že zákazníci Telekomu nevidí Premier League, Grand Slams, olympijské letní hry na Eurosportu, Wheeler Dealers (Rození obchodníci), Richard Hammond's Big (Velké stavby s Richardem Hammondem) na Discovery Channel, Dr. Pimple Popper (Beďarová doktorka), Say Yes to the Dress (Jak si vybrat správné šaty) na TLC, a nyní získávají menší hodnotu od svého operátora. Naše populární pořady a sportovní obsah jsou k dispozici fanouškům prostřednictvím operátorů Akta, Digi, Orange, UPC a Vodafone. Fanoušci mají také přístup k našemu sportovnímu obsahu prostřednictvím aplikace Eurosport Player," konstatuje společnost Discovery.

zdroj: BroadbandTVnews





Reklama




Vybrané články