Quantcast

Naváže Messi na nedělní kanonádu? Sledujte slavné El Clásico na DIGI TV

| redakce | tisk

Celé Španělsko je na nohou. V neděli 1. března od devíti večer se v osmdesátitisícovém kotli na stadionu Santiago Bernabéu rozehraje slavné El Clásico, duel Realu Madrid s Barcelonou. Náboj již tak vypjatého utkání ještě zvyšuje, že půjde o přímý souboj o čelo španělské LaLigy.

Utkání nabídne fotbalovým fanouškům v České republice v přímém přenosu DIGI TV na stanici DIGI Sport 1 HD a jeho sledování nebylo nikdy snazší. Díky možnosti zakoupit si krátkodobý balíček jej mohou sledovat všichni příznivci toho nejlepšího fotbalu.

Náboj tradičního utkání nesmiřitelných rivalů zvyšuje, že minulý víkend došlo ke střídání v čele LaLigy. Real Madrid nečekaně prohrál ve Valencii 0:1 s průměrným Levante a přepustil první příčku právě Barceloně. Ta i díky dalšímu fenomenálnímu kousku Lionela Messiho deklasovala Eibar 5:0. Argentinský šikula se na tom podílel čtyřmi brankami, přičemž hattrick završil již před poločasem. Real Madrid musí k tomu, aby se vrátil do čela LaLigy, Barcelonu porazit, aktuálně na ni ztrácí dva body.

El Clásico patří jednoznačně k nejlepším a nejsledovanějším fotbalovým zápasům na světě. Jsme proto rádi, že jej díky krátkodobým balíčkům můžeme poprvé zprostředkovat skutečně všem fotbalovým příznivcům,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV, a doplňuje: „O naše krátkodobé balíčky je mezi fotbalovými příznivci velký zájem, možnosti jejich zakoupení na jeden den, na tři dny či na týden již od začátku roku využily tisíce fanoušků. Věříme proto, že při El Clásiku zaznamenáme dosud rekordní zájem.“

Denní programové balíčky jsou určeny pro sportovní fanoušky, kteří sledují fotbalová utkání nepravidelně nebo si chtějí vybírat jen určité zápasy a sportovní události, což je právě případ El Clásika. Největší zájem dosud byl o utkání elitních týmů Premier League, velký nárůst registrací nyní DIGI TV zaznamenává i ve dnech, kdy hraje West Ham, kam přestoupil ze Slavie český reprezentant Tomáš Souček.

Při zakoupení balíčku SPORT na 1 den za 79 Kč ale získají fotbaloví fanoušci možnost vyzkoušet sportovní obsah na DIGI TV po celou neděli. Při pořízení balíčku SPORT na 3 dny zaplatí jen o 20 Kč navíc a budou moci sledovat celý víkendový program španělské LaLigy, německé Bundesligy, anglické Premier League i italské Serie A. Kromě toho budou moci na stanici DIGI Sport 3 HD sledovat vyvrcholení tenisového turnaje Série ATP World Tour v Dubaji.

Přehled krátkodobých balíčků DIGI TV

SPORT na 1 denSPORT na 3 dnySPORT na týden
79,00 Kč99,00 Kč149,00 Kč

Jak aktivovat krátkodobý balíček
Zájemci o denní balíček se před prvním objednáním zaregistrují na stránce moje.digi2go.cz/registrace. Po úspěšné registraci a potvrzení ověřovací zprávy v zadaném e-mailu se vytvoří samostatný zákaznický účet pro denní balíčky. Jeho prostřednictvím lze po přihlášení na stránce moje.digi2go.cz jednoduše, opakovaně koupit denní, třídenní nebo týdenní sportovní programový balíček. Platba za zvolený balíček probíhá on-line přes platební bránu GoPay a k dispozici jsou všechny běžné platební metody: platba kartou, on-line bankovní platba, bankovní převod, Google Pay i PayPal. Sportovní stanice DIGI TV lze sledovat ihned po zaplacení.

Každý zákazník, který si zakoupí zvolený denní programový balíček, jej může sledovat současně na dvou zařízeních. Využít může všechny aplikace DIGI TV, které lze spustit on-line. Jde například o chytré televizory s aplikací Android TV a využít lze i set-top boxy s operačním systémem Android TV. Aplikaci DIGI TV nabízí také chytré televize Samsung Smart TV, případně Apple TV. Ke sledování na počítačích lze využít většinu běžných internetových prohlížečů a pro mobilní telefony a tablety pak aplikace pro operační systémy iOS, Android i Windows 10.

Více informací o možnostech zakoupení denních programových balíčků DIGI TV je k dispozici na internetové stránce novadigitv.cz/denni-balicky, případně je mohou zájemci získat na zákaznické lince DIGI TV na telefonním čísle 533 427 533.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články