Quantcast

Milion diváků sledovalo Eurosport 1

| redakce | tisk

Sportovní stanici Eurosport 1 si u nás během ledna zapnulo téměř milion diváků. Vyplývá to z měření sledovanosti, které pro Discovery Communications exkluzivně od 6. ledna 2020 zajišťuje společnost Atmedia.

Leden se na Eurosportu nesl ve znamení divácky velmi populárních sportovních eventů - maratonu zimních sportů a tenisového grandslamu Australian Open.

Podle společnosti Atmedia během období do 5. února 2020 sledovalo sportovní stanici Eurosport 1 více než 966 000 unikátních uživatelů v cílové skupině 4+. Sledovanost Eurosportu v tomto období bezpochyby ovlivnila lákavá a bohatá programová nabídka, kterou je z hlediska sportovních událostí leden typický.

Australian Open (foto: Discovery)
▲ Australian Open (foto: Discovery)

Kanály Eurosport jsou u nás domovem tenisu, cyklistiky a zimních sportů. Během ledna diváci sledovali především živé přenosy ze Světových pohárů v biatlonu či sjezdového lyžování.

Pozornost na sebe tradičně strhává i Australian Open, jeden ze čtyř velkých tenisových grandslamů. Letošek bude pro společnost výjimečný i tím, že poprvé disponuje vysílacími právy ke všem těmto turnajům, včetně britského Wimbledonu. Nejočekávanější událostí jsou však Letní olympijské hry v Tokiu.





Reklama




Vybrané články