Quantcast

HGTV od 12. května v Rusku

| redakce | tisk

Televizní stanice HGTV (Home&Garden TV) o designu a bydlení začne vysílat na ruském trhu 12. května 2020. Informovala o tom společnost Media Alliance, jejíž portfolio doplní nový kanál.

Pořady HGTV mohou diváci v Ruské federaci sledovat již nyní. Od 2. března 2020 vysílá programový blok HGTV Home & Garden ruská verze stanice TLC od 19:10 do 21:00 hodin místního času.

HGTV od 12. května v Rusku
▲ HGTV od 12. května v Rusku

Reklamu pro novou stanici bude zajišťovat společnost Media Alliance.

Podle průzkumů společnosti Discovery Inc., provedených v roce 2019, celosvětově roste zájem o témata zlepšení domova a designu. V Rusku to potvrdilo 60 procent respondentů. Přitom poptávka po televizním obsahu o bydlení je 2,5x vyšší než je nabídka.

Značka HGTV (Home & Garden) je na trhu 26 let. Podle informací Discovery je o víkendech program na prvním místě ve sledovanosti v USA a mezi 3 nejlepšími televizními kanály ve večerních hodinách u ženského publika ve věku 25 až 54 let.

Program HGTV byl postupně spuštěn na největších trzích v Evropě, včetně Německa, Itálie, Velké Británie, kde získal své diváky již v prvních dnech vysílání.

zdroj: cableman.ru





Reklama




Vybrané články